27 / 07 / 2021


Sorin Lavric (AUR): Române, trezește-te, că altfel dispari!

Distribuie acest articol! Române, trezește-te, că altfel dispari!, este îndemnul lansat de senatorul AUR Sorin Lavric pentru toți românii într-un…

De redactia , in Internațional , at 11/06/2021

Distribuie acest articol!
Române, trezește-te, că altfel dispari!, este îndemnul lansat de senatorul AUR Sorin Lavric pentru toți românii într-un interviul acordat publicației Timpul.md din Republica Moldova. Acesta consideră că este timpul ca acest popor să își recapete demnitatea și să redevină ceea ce a fost odată.
El a explicat că Alianțe pentru Unirea Românilor nu are o viziune antieuropeană, ci pledează pentru o Uniune Europeană a națiunilor creștine, în care toți partenerii au drepturi egale și își păstrează identitatea.
„Numai că politica Bruxelles-ului este una neomarxistă, de distrugere a identităților naționale și a rasei albe. Se petrece o răsturnare a canonului valoric: se distrug statui, se scot din biblioteci cărți de autori clasici doar pentru că au fost albi, creștini și eventual stăpâni de sclavi. Se va răsturna totul! Se va ajunge la un haos, când, printr-o contraselecție, în locul unor valori verificate de istorie, se vor pune niște pseudovalori”, a explicat Sorin Lavric.
Întrebat dacă lupta împotriva noii ordini mondiale este o utopie, Sorin Lavric a răspuns:
„Așa este, ei sunt foarte puternici. E plutocrația asta oligarhică – o mână de oameni care au toți banii și îi mânuiesc pe toți politicienii. Ei pot falimenta un stat într-o lună, dacă vor. Și ce vreți să fac? Să fiu și eu o momâie, cum au fost 30 de ani toți politicienii noștri? Nu pot. Sunt paladin și mor în picioare. Noi știm că mergem la sacrificiu. Ni s-a spus de la început că n-avem nicio șansă, că habar n-avem ce puteri înfruntăm. Tocmai pentru că nu avem nicio șansă, nu avem nimic de pierdut, iar cel care n-are nimic de pierdut e redutabil. Noi mergem înainte, știind că nu mai există drum de întoarcere”.
Pe noi ne-a doborât această propagandă corect politică, noi nu mai știm să luptăm.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: