13 / 07 / 2024


Sorin Grindeanu: „Nu ia nimeni prime de sărbători. Nu s-a dat niciun fel de primă la aeroport” – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 23/12/2023

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a declarat că nu vor fi acordate prime de sărbători şi nu se va face vreo excepţie pentru cineva. Constrângerile bugetare ar fi principalul motiv pentru această decizie, afirmând că guvernul trebuie să aloce fonduri unor domenii mai critice.

Iată ce a spus acesta: „Nu ia nimeni prime de sărbători şi nu a fost nimeni exceptat de la aşa ceva. Am văzut ştire legată de aeroport, mai spun o dată, deşi s-a şi transmis şi oficial nu s-a dat niciun fel de primă la aeroport şi nici nu se va nu se va da”

Lipsa primelor de vacanță poate avea un impact semnificativ asupra angajaților, în special asupra celor care se bazează pe acest venit suplimentar pentru a acoperi cheltuielile de vacanță.

Fără aceste bonusuri, unii s-ar putea lupta să-și permită cadouri, călătorii sau alte cheltuieli legate de vacanță.

În plus, absența bonusurilor poate duce la nemulțumirea angajaților și la scăderea moralului, putând afecta productivitatea și satisfacția generală a muncii.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii