17 / 04 / 2024


Sondaj devastator pentru USR : peste 40% dintre români cred că Elena Lasconi nu trebuia retrasă de pe lista USR pentru europarlamentare . – Flux60 – Cele mai bune opinii despre cele mai importante știri din România

By editor , in Opinii , at 17/11/2023

CRITICII

noiembrie 17, 2023noiembrie 17, 2023By

Sondaj devastator pentru USR : peste 40% dintre români cred că Elena Lasconi nu trebuia retrasă de pe lista USR pentru europarlamentare .

O parte semnificativă a populație României , mai exact 69% susține părere Elenei Lasconi , aceea că o familie trebuie să fie formată exclusiv dintr-un bărbat și o femeie . Românii rămân în continuare pe aceeași poziție .

Amintim faptul că în anul 2018 a existat un referendum pentru redefinirea familiei.

Întrebarea referendumului a fost: „Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma adoptată de Parlament, aceea de a defini căsătoria ca fiind uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie ?”

Referedumum a înregistrat un răspuns afirmativ cu un procent de 92% . De atunci și până acum părerea românilor rămâne neschimbată, aceștia susțin ideile tradiționale și le consideră ca fiind cele mai potrivite pentru țară .

 » Citeste tot articolul aici

Comentarii