20 / 09 / 2021


SONDAJ. AUR al doilea partid din ROMÂNIA după PSD. PNL și USR s-au prăbușit

Distribuie acest articol! Un sondaj online realizat de către portalul Political.RO arată că la momentul de față PSD este primul partid…

De redactia , in Actualitate , at 31/07/2021

Distribuie acest articol!
Un sondaj online realizat de către portalul Political.RO arată că la momentul de față PSD este primul partid din România, urmat de AUR și, la mare distanță de către PNL și USR.
Sondajul este unul online, realizat în toată România, iar la sondaj au răspuns până la acest moment 1.104 de persoane.
Conform sondajului realizat de POLITICAL.RO peste 43% dintre români ar alege la acest moment PSD și 22% ar pune ștampila de AUR.
Partidele aflate la guvernare, respectiv PNL și USR s-au prăbușit în sondajele de opinie la 13%, respectiv 6%.
PSD (43%, 471 Votes)AUR (22%, 242 Votes)PNL (12%, 137 Votes)alt partid politic (8%, 91 Votes)USR (6%, 70 Votes)nu voi merge la vot (6%, 64 Votes)nu m-am decis (3%, 29 Votes)
Știm, cele două cifre nu par a fi reale, dar cu siguranță că ele reflectă în mod corect opțiunile de vot actuale. Degeaba se păcălesc partidele politice cu cifre eronate, false, comandate, în realitate PNL și USR se prăbușesc și USR are șanse mari să nu mai prindă un alt ciclu parlamentar fără a intra într-o alianță de dreapta cu PNL.
Cele două partide nu dispun de lideri autentici, aceeași problemă existând și la PSD. Practic partidele merg din inerție deoarece și bătălia internă slăbește încredere românilor în ele. La USR, Barna și Cioloș sunt în opoziție totală, în timp ce la PNL Cîțu și Orban se bat pentru putere.
Există și 8% persoane care nu ar alege nici unul din partidele existente și ar ștampila un partid politic care astăzi nu se află în Parlamentul de la București.
În spațiul public apar tot felul de sondaje de opinie realizate de așa-zise instituții de casă ale PNL sau PSD. Acestea modifică cifrele, deși în interiorul partidelor se cunoaște prea bine nivelul catastrofei.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: