23 / 04 / 2024


Soluția AUR: Familiile cu trei sau mai mulți copii scutite la impozitele pe casă și mașină

By redactia , in Flux de Știri , at 20/02/2024

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) propune un pachet de măsuri fiscale menit să sprijine familiile numeroase din România. Conform programului oficial al partidului, familiile cu trei sau mai mulți copii vor beneficia de scutiri de impozite pentru autovehicule, terenuri și locuințe, cu condiția ca valoarea totală a proprietăților să nu depășească pragul de 500.000 de lei.

Această inițiativă vine în completarea unui alt program de sprijin pentru familiile mari, prin care AUR se angajează să acorde împrumuturi cu dobândă subvenționată de până la 10.000 de euro pentru achiziția unui autovehicul nou. Măsura este destinată familiilor cu trei sau mai mult de trei copii minori, urmărind să faciliteze mobilitatea și să îmbunătățească condițiile de viață ale acestora.

„Luptăm pentru o societate în care familiile numeroase să fie recunoscute și sprijinite, nu doar în cuvinte, ci și prin măsuri concrete. Scutirile de impozit și accesul la finanțări avantajoase pentru autovehicule sunt pași esențiali în direcția corectă”, a declarat prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea.

Comentarii