20 / 09 / 2021


Şoferul care a provocat accidentul mortal de la Biharia este redactorul şef al ziarului Bihari Napló. Kristály Lehel se întorcea din Ungaria, de la o întrunire la care a participat și ministrul Tánczos Barna (VIDEO)

Şoferul care a provocat tragicul accident de la Biharia, soldat cu moartea a două persoane, între care şi un copil…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 28/07/2021

Şoferul care a provocat tragicul accident de la Biharia, soldat cu moartea a două persoane, între care şi un copil în vârstă de 6 ani, este redactorul şef al cotidianului Bihari Napló din Oradea, Kristály Lehel, instalat în funcţie în 2019.

Venit din Ungaria

După cum a aflat BIHOREANUL, bărbatul se întorcea, duminică dimineaţa, împreună cu fiul său în vârstă de 15 ani de la Universitatea de Vară a maghiarilor din Bazinul Carpatic, întâlnire organizată în acest an în perioada 22-25 iulie în localitatea Sátoraljaújhely din nordul Ungariei, la graniţa cu Slovacia.

Manifestarea, la care a participat şi ministrul Mediului, Tánczos Barna, înainte de a face luni o vizită oficială în Bihor, a avut o agendă încărcată, cu dezbateri, dar şi petreceri şi concerte, iar în unele înregistrări video care au fost făcute publice de la eveniment apare şi Kristály, care a fost responsabilul în relaţia cu presa din partea organizatorilor.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, se pare că jurnalistul se grăbea la Oradea pentru că băiatul urma să plece în vacanţă alături mama sa, Lévaj Tünde, recăsătorită cu ex-episcopul reformat Tőkés László.

Carnagiu lângă Biharia

Nerespectarea regulilor de circulaţie a dus, în dimineaţa zilei de 25 iulie, la o tragedie pe şoselele din Bihor.

Aflat la volanul unui autoturism Mazda, Kristály Lehel se îndrepta pe DN19 spre Oradea. Şoseaua era aglomerată, circulaţia se desfăşura în coloană, iar jurnalistul a vrut să depăşească maşina din faţa sa, crezând că va putea intra înapoi în coloană. Doar că a făcut manevra fără să se asigure, au explicat poliţiştii, izbind frontal un Mercedes care rula din sens opus şi al cărui şofer, un bărbat de 38 de ani din Salonta, nu a mai apucat să reacţioneze,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: