23 / 01 / 2022


ȘOFERII se RĂZBUNĂ din ce în ce mai DES pe stâlpișorii lui BABU

În încercarea de a parca perfect, un şofer clujean, aflat în vizită la Constanţa, a “omorât” un stâlpişor pe strada…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri Internațional , at 08/01/2021

În încercarea de a parca perfect, un şofer clujean, aflat în vizită la Constanţa, a “omorât” un stâlpişor pe strada Adamclisi. Pe lângă faptul că şi-a înghesuit maşina pe trotuar, acesta a şi încurcat circulaţia pietonală din zonă, obligându-i pe pietoni să meargă pe şosea. Una peste alta, ca un fel de haz de necaz, putem spune că șoferii se răzbună tot mai des pe stâlpișorii lui Babu. Și spune asta pentru că, în ultima perioadă, tot mai mulți astfel de piloni au fost ”sugrumați” de către conducătorii auto.

Citește și:S-a URCAT cu SMARTUL pe unul din STÂLPIȘORII lui BABU

Stâlpişorul a leşinat din cauza loviturii

Un şofer a decis să îşi facă singur loc în “parcarea” de pe trotuarul aflat pe strada Adamclisi din Constanţa, după ce nu a încăput din cauza pilonilor montaţi de Babu şi Făgădău. Şoferul, neobişnuit probabil cu obstacole de acest fel, a “omorât” un stâlpişor în încercarea lui de a parca perfect.

Citește și: INTELIGENȚA lui BABU NU TRECE de nivelul STÂLPIȘORILOR

Având o masina de dimensiuni mai mari, conducătorul clujean a lovit stâlpişorul cu partea din spate a autoturismului, iar în imagini se poate observa cum pilonul stă aproape leşinat, într-o parte, din cauza loviturii. Noroc pentru şofer că autoturismul nu i-a fost avariat.

Citește și: Stâlpişorii ‘lui Babu’ sunt doar pentru fraieri. Şmecherii îi scot şi îi pun la loc, după bunul plac. VIDEO!

A blocat accesul pietonilor pe trotuar două zile

Potrivit martorilor, maşina a staţionat pe strada Adamclisi, vis-a-vis de piaţa Brotacei, la începutul acestei săptămâni. Şoferul a încurcat circulaţia pietonală din zonă timp de două zile, obligându-i pe pietoni să meargă pe şosea, printre maşini.

Diana MAXIMIUC

 » sursa: www.replicaonline.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: