20 / 09 / 2021


Șoferi români, victime în Europa – sunt bătuți, tăiați și urmăriți de migranți

Tirurile atacate de migranți sunt un flagel care se extinde tot mai mult în Franța. Mulți dintre acești șoferi români…

De redactia , in Internațional , at 14/09/2021

Tirurile atacate de migranți sunt un flagel care se extinde tot mai mult în Franța.

Mulți dintre acești șoferi români ajung victime – sunt bătuți, tăiați și urmăriți de migranții care vor cu orice chip să ajungă din Franța, mai departe, până în Marea Britanie.
Migranții încearcă să ajungă în Marea Britanie

Speră că la englezi, care nici nu mai sunt în Uniune, vor primi mai ușor azil și se vor integra. Toți șoferii au aflat pe pielea lor că dacă încearcă să îi oprească pe migranți atunci când le invadează remorcile își riscă, la propriu, viața.
La începutul acestui an, un tânăr șofer, român, a fost ucis în spatele TIR-ului, într-o parcare publică, la câteva sute de kilometri de Paris. Leonard spune că a greșit pentru că s-ar fi certat, noaptea, cu cei care încercau să urce clandestin.
Migranții știu că șoferii nu se pot APĂRA

CITEȘTE POVESTEA UNUI ȘOFER ROMÂN TĂIAT CU SABIA ÎN FRANȚACITEȘTE POVESTEA UNUI ȘOFER ROMÂN TĂIAT CU SABIA ÎN FRANȚA

Fiecare șofer e pe cont propriu și soluții sunt puțin atunci când există un astfel de incident.
Dacă își fac dreptate, sunt cercetați, pentru că sunt invocate drepturile omului, și nimeni nu are voie să bată un migrant, chiar dacă acesta vrea să urce, nepoftit, în camion.
Și toți transfugii știu că, legal, niciun șofer nu îi va agresa, de aceea se încumetă să urce din mers în mașinile de mare tonaj.
Ruta Calais – Dover este una foarte folosită de traficanții de imigranți ilegali. Pentru șoferii români este un slalom continuu, printre situații la limită și atacuri violente, dar și ocazia de a-și risca libertatea, pentru cei care acceptă să fie cooptați în rețelele traficanților de transfugi.
sursa Știrile Pro TV

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: