19 / 06 / 2021


Șocant! Un bărbat s-a sinucis în faţa apartamentului soţiei, înjunghiindu-se cu un cuţit. Femeia nu a vrut să îi deschidă – BotosaniNews.ro

Un bărbat s-a sinucis, miercuri, în faţa apartamentului soţiei sale, în municipiul Galaţi, după ce s-a înjunghiat cu un cuţit….

De redactia , in Actualitate , at 26/02/2021

Un bărbat s-a sinucis, miercuri, în faţa apartamentului soţiei sale, în municipiul Galaţi, după ce s-a înjunghiat cu un cuţit. Femeia le-a povestit jandarmilor că i-a fost teamă să îi deschidă pentru că ştia că are comportament violent, iar el i-a fi transmis că se omoară. Ea depusese acţiune de divorţ, iar bărbatul avea interdicţie de a se apropia de familie. Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Galaţi, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare în zona Secţiei 3 Poliţie Galaţi a fost direcţionat, miercuri după-amiază, la o adresă din cartierul Micro 21 unde era semnalat un scandal în familie. 
“Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat un bărbat căzut în faţa uşii de intrare într-un apartament, iar lângă acesta un cuţit cu urme de sânge pe el. În acel moment jandarmii au solicitat prezenţa unui echipaj medical de urgenţă şi au trecut la efectuarea masajului cardiac. Totodată, a fost solicitată şi prezenţa echipei operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi”, se arată în comunicat. 
Sursa citată menţionează că proprietara apartamentului în faţa căruia a fost găsit bărbatul le-a declarat jandarmilor că acesta este soţul său şi că ea a apelat la 112 să anunţe un scandal, deoarece bărbatul lovea cu putere în uşă să i se deschidă, ameninţând că se va sinucide dacă nu este primit în locuinţă.
Sursa: news.ro

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: