22 / 06 / 2024


ȘOCANT: PSD deschide o conferință pe tema familiei cu persoană implicată în dosarul prostituatelor de lux – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 28/11/2023

PSD continuă să lucreze la erodarea instituțiilor publice din România. După sinecurile, pilele și rudele liderilor PSD care au căpușat instituțiile statului, acum PSD promovează o nouă categorie: damele de companie, dar de LUX.

Pe 28 noiembrie, de ziua Bucovinei, a fost organizată la Parlament de către Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse conferința cu titlul „Stop violenței domestice!”. Ministerul condus de doamna Natalia Intotero a considerat că deschiderea conferinței trebuie să fie făcută de doamna Romina Gingasu. Din descriere aceasta se prezintă a fi președintele Red Women Foundation.

Doar că, la o căutare pe Google, descoperim că trecutul doamnei Gingasu este unul tumultos. Mai exact, doamna Gingasu apare în dosarul prostituatelor de lux de la București din urmă cu aproape 7 ani de zile. În acel dosar a fost audiat și Ioan Neculaie.

Potrivit informațiilor din presa momentului, doamna Gingasu ar fi avut un tarif de invidiat pentru „ședințele” sale de relaxare: între 1500 de euro și 2000 de euro. (Vezi toate detaliile aici)

Nu știm dacă cineva de la Ministerul Familiei condus de doamna Intotero a avut o minimă curiozitate să o caute pe speakerul de început pe Google sau poate doamna a venit pe recomandări de la vechile sale „cunoștințe” politice.

Oricum, un lucru este clar în privința modelului de femeie pe care îl promovează PSD. În timp ce public se prezintă ca fiind mari familiști, în realitate pesediștii nu se pot abține din a promova dame de companie de lux și tot felul de violatori de minori.

Cum va reacționa doamna ministru Intotero? Va avea oare măcar decența de a demisiona din funcție sau măcar să dea afară din instituție persoanele care au creat acest eveniment?


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii