05 / 07 / 2022


Soarta teribilă pentru George, un tânăr român în Italia – a murit după ce a băgat un italian în comă și a rănit o femeie

Dramaticul accident s-a petrecut în seara zilei de vineri, 2 iulie 2021, în localitatea Monsummano Terme din provincia Pistoia, în…

De redactia , in Internațional , at 08/07/2021

Dramaticul accident s-a petrecut în seara zilei de vineri, 2 iulie 2021, în localitatea Monsummano Terme din provincia Pistoia, în Toscana.

Un tânăr de naționalitate română, care conducea o motocicletă, și-a pierdut viața după ce a accidentat un bărbat pe trecerea de pietoni, apoi s-a izbit de un scuter condus de o femeie.
Potrivit informațiilor publicate de ziarul Il Tirreno, conaționalul nostru se numea George Drideanu, avea numai 29 de ani și era pasionat de motociclete.

George Drideanu, 29 de ani, mort în Italia în urma unui dramatic accident cu motocicleta.

George circula ieri seară cu motocicleta sa Kawasaki pe via Empolese din localitatea menționată mai sus și, odată ajuns în dreptul pizzeriei Snoopy, aflată în apropierea intersecției cu via Risorgimento, a accidentat un bărbat de 43 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni.
Impactul se pare că a fost foarte puternic, precizează sursele locale, deoarece corpul tânărului motociclist a fost aruncat pe o distanță de circa 50 de metri, lovindu-se apoi de un scuter pe care circula o femeie, în vârstă tot de 43 de ani.
foto: Il Tirreno
George a suferit astfel răni foarte grave și paramedicii au fost nevoiți să-l resusciteze de două ori înainte de a-l transporta la spitalul San Jacopo din Pistoia.
Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața și a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.
Pietonul accidentat de conaționalul nostru s-a ales, de asemenea, cu răni foarte grave și a fost internat în spital, iar medicii se mențin rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.
Femeia care circula pe scuter, în schimb, a suferit numai câteva răni ușoare și a refuzat să fie transportată la spital.
La locul accidentului au intervenit trei ambulanțe, precum și carabinierii din localitate care au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate dinamica accidentului.
Potrivit sursei citate, George trăia de mulți ani în Italia, a crescut în provincia Pistoia, lucra într-un depozit și era foarte cunoscut de oamenii din zonă, în special de cei apropiați de vârsta sa.

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: