18 / 06 / 2021


SMURD din R. Moldova, intervenție pentru transportarea unei paciente de la Bârlad la Chișinău

Un echipaj al Serviciului Mobil de Reanimare și Descarcerare din cadrul Inspectoratul General pentru Situații pentru Urgență a efectuat luni,…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 16/02/2021

Un echipaj al Serviciului Mobil de Reanimare și Descarcerare din cadrul Inspectoratul General pentru Situații pentru Urgență a efectuat luni, 15 februarie 2021, o operațiune transfrontalieră terestră pentru a transporta o pacientă din România în R. Moldova. 
Echipa de medici și paramedici cu o ambulanță de terapie intensivă mobilă a preluat femeia din cadrul Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad și a adus-o în siguranță la Chișinău.
Pe parcursul drumului pacienta a fost strict monitorizată de medicii și paramedicii SMURD din Republica Moldova, fără ca aceasta să suporte complicații.
Femeia a suportat politraumatism după ce a fost implicată într-un accident de circulație în România pe data de 11 februarie. La Chișinău aceasta urmează să primească îngrijirile de rigoare pentru recuperare.
Conform datelor IGSU de la începutul anului 2021, aceasta este a treia intervenție transfrontalieră SMURD realizată pentru cetățenii Republicii Moldova.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: