20 / 06 / 2021


Smiley a devenit tătic. Gina Pistol a născut o fetiță (VIDEO)

Îndrăgitul interpret Smiley a devenit tătic. Iubita sa, vedeta tv Gina Pistol, a născut, marți seară, o fetiță. Cântărețul a…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 10/03/2021

Îndrăgitul interpret Smiley a devenit tătic. Iubita sa, vedeta tv Gina Pistol, a născut, marți seară, o fetiță. Cântărețul a anunțat că fetiţa lor este sănătoasă și că a avut la naştere 3,230 kilograme şi 51 de centimetri.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranţă următoarele: „Am devenit părinţi!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa noastră este sănătoasă, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă”, a scris Smiley pe pagina sa de Facebook.

Cuplul a publicat un videoclip cu pregătirile de dinainte de naştere, arătând cum fac bagajul și mulțumindu-le tuturor pentru gândurile bune.

„Emoţiile noastre de dinainte de a fi trei. Sunt aşa cum le-am trăit şi cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulţumim pentru felul în care ne-aţi fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, au mai spus Gina şi Smiley.

Cei doi au anunțat că vor deveni o familie în luna septembrie a anului trecut, după câțiva ani de relație. 

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: