02 / 08 / 2021


Slujbele de Crăciun se pot desfășura în interiorul și în exteriorul bisericilor | .News

Patriarhul Daniel, Biserica Ortodoxă Română (Basilica.ro) Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, anunță că slujbele de Crăciun se pot desfășura…

De redactia , in Actualitate , at 27/11/2020

Patriarhul Daniel, Biserica Ortodoxă Română (Basilica.ro)
Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, anunță că slujbele de Crăciun se pot desfășura atât în interiorul, cât și în afara bisericilor cu respectarea măsurilor de protecție sanitară. Tănase a mai spus că autoritățile caută soluții pentru respectarea măsurilor anti-Covid.
Secretarul general al Guvernului a scris un mesaj pe Facebook prin care anunță că slujbele de Crăciun se pot desfășura atât în interiorul, cât și în afara bisericilor cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.
Condiția este ca autoritățile și reprezentanții Bisericii să găsească soluții pentru respectarea regulilor impuse de epidemie, potrivit Mediafax.
„Am vorbit săptămâna aceasta cu reprezentanții Secretariatului de Stat pentru Culte și cu cei ai Departamentului pentru Situații de Urgență. Identificăm împreună soluții prin care Crăciunul să poată fi sărbătorit creștinește la biserică. Reprezentanții cultelor religioase susțin şi ei că trebuie să se respecte toate măsurile de combatere a pandemiei, deoarece suntem cu toții conștienți de nevoia de a proteja sănătatea românilor. Astfel, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară, slujbele de Crăciun se pot desfășura atât în interiorul, cât și în afara bisericilor. Doamne ajută”, este mesajul postat pe Facebook de secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: