19 / 06 / 2021


Singurul partid liberal din România este AUR. PNL este doar un nume furat de infractori

La momentul de față singurul partid de dreapta conservator, adică național liberal, este Alianța pentru Unirea Românilor și nu PNL….

De redactia , in Opinii , at 10/04/2021

La momentul de față singurul partid de dreapta conservator, adică național liberal, este Alianța pentru Unirea Românilor și nu PNL.

PNL-ul lui Brătianu nu mai există, el a fost desființat o dată cu venirea comuniștilor la putere, acei comuniști aduși de tancurile sovietice. Acel PNL a dispărut după primul război mondial iar cei care l-au condus au fost obligația să ia calea pribegiei și marea lor majoritate își vor găsi sfârșitul în lagărele de concentrare ale ocupanților sovietici.

După 1989 comuniștii aduși cu tancurile de ruși s-au vopsit în mai multe partide politice. Pentru că Rusia știa exact ce avea de făcut la București după asasinarea lui Ceaușescu, a fost creat și o imitație a PNL. Practic un grup de infractori au creat un partid politic ce are doar aceeași denumire cu partidul ce a participat activ la formarea și reformarea României.

Însă PNL-ul de astăzi este mai plin de oamenii lui Băsescu decât de urmașii lui Brătianu.

În realitate urmașii lui Brătianu au alt partid politic la acest moment și acesta este AUR, Alianța pentru Unirea Românilor, singurul partid politic parlamentar cu o doctrină clar definită și asumată de dreapta centru conservatoare, în care libertatea, credința, națiunea și familia. Acestea sunt valorile liberalismului patriotic, naționalist.

Au furat România după 1989, nu s-au ferit să fure și numele unui partid politic și să își bată joc de el.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: