16 / 10 / 2021


Simona Halep s-a căsătorit, miercuri, cu Toni Iuruc. Ce ţinută a purtat (FOTO)

Fostul lider mondial în tenisul feminin, Simona Halep, s-a căsătorit civil, miercuri, cu omul de afaceri Toni Iuruc. Simona a…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 16/09/2021

Fostul lider mondial în tenisul feminin, Simona Halep, s-a căsătorit civil, miercuri, cu omul de afaceri Toni Iuruc. Simona a impresionat prin ţinuta sa elegantă, o rochie simplă, lungă, de culoare crem.

La eveniment au fost prezenţi printre alţii mari sportivi ai României, ca Ilie Năstase, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Florin Răducioiu.

Naşul de cununie al cuplulului a fost Dani Caramihai, unul dintre patronii clubului Fratelli, unde va avea loc petrecerea, la care participă 300 de persoane şi care se va încheia la ora 02.00, scrie News.ro. Cei doi s-au cunoscut chiar în clubul respectiv. 

(foto: Instagram)

Sportiva de 29 de ani şi omul de afaceri de 42 de ani au o relaţie de doi ani. Cei doi s-au logodit în luna iunie şi au dat atunci o petrecere pentru apropiaţi.

„Dă şansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viaţa ta” – Mark Twain”, este mesajul postat pe Instagram de Simona Halep în ziua nunţii.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: