22 / 09 / 2021


Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Cei doi au dat o petrecere la casa lor din Izvorani

Cea mai cunoscută şi titrată tenismenă din România, Simona Halep, s-a căsătorit cu iubitul ei Toni Iuruc, iar momentul a…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 24/07/2021

Cea mai cunoscută şi titrată tenismenă din România, Simona Halep, s-a căsătorit cu iubitul ei Toni Iuruc, iar momentul a fost sărbătorit printr-o petrecere cu un număr mic de invitaţi la casa pe care cei doi o deţin în Izvorani, lângă un lac, notează presa centrală.

Numărul 10 WTA şi deţinătoare a unor titluri importante între care Wimbledon şi Rolland Garros, Simona (29 ani) a îmbrăcat pentru eveniment o rochiţă scurtă roşie. Mai multe imagini de la petrecerea care a avut loc vineri au fost publicate pe conturile de social media ale apropiaţilor celor doi, iar altele au fost făcute publice de Pro Sport.

Potrivit publicaţiei menţionate, Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli, a fost cel care i-a cununat pe Simona Halep şi Toni Iuruc. Acesta este şi vărul soţului sportivei din România.

Simona Halep a confirmat, la începutul lunii iunie, că s-a logodit cu Toni Iuruc (42 ani), partenerul ei de viaţă din ultimii doi ani. Halep a fost întrebată despre inelul de logodnă în cadrul unei conferinţe de presă, iar jucătoarea de tenis nu şi-a putut ascunde entuziasmul. „E foarte frumos, îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoţionată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine”, spunea Halep, potrivit gsp.ro.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: