22 / 06 / 2024


Serban Huidu a mai produs un accident de mașină – A fost găsit vinovat și a primit o amendă consistentă – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 24/11/2023

Cunoscutul om de televiziune Șerban Huidu a provocat, marți seara, un accident ușor în Capitală, în zona podului Basarab. Huidu i-ar fi tăiat calea unui șofer de autovehicul Bolt.

Huidu a mai produs un accident mortal în octombrie 2011, atunci când  au decedat trei persoane.  Într-o curbă, pe DN1, între Predeal şi Braşov, la Timişul de Sus, Huidu, aflat la volanul unui Mercedes a lovit frontal, violent, o Dacia Logaa pe care a răsturnat-o la marginea drumului. Pasagerii Daciei erau trei: doi bărbați de 55 ani și 57 de ani și o femeie de 54 ani.

În urma accidentului produs marți în București, pentru că niciunul dintre șoferi nu și-a recunoscut vina și n-au ajuns la o înțelegere, s-au deplasat la secția de poliție. În final, polițiștii l-au amendat pe Șerban Huidu cu 590 de lei.

Nu au fost înregistrate victime în urma acestui accident.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii