16 / 10 / 2021


Senator AUR: Cîțu va sfida o țară întreagă. Motivul pentru care se comportă ca un lider social-democrat şi nu liberal

O declarație politică cu referire la alegerile interne din cadrul PNL și deznodământul Congresului acestui partid, unde se preconizează că…

De Alina Popescu , in Flux de Știri , at 24/09/2021

O declarație politică cu referire la alegerile interne din cadrul PNL și deznodământul Congresului acestui partid, unde se preconizează că Florin Cîțu pleacă cu prima șansă, a fost susținută de senatorul AUR, Sorin Mateescu, în care susține că blocajul constituțional și instituțional ascunde, de fapt, ipocrizia celui care acum 2-3 ani când era liderul opoziţiei parlamentare din Senat protesta pentru acest gen de abuzuri realizate zilele trecute când a fost blocată moţiunea de cenzură.

Senatorul AUR se arată stupefiat de situație și crede că Florin Cîțu se consideră deja câștigător și susține că România se află în punctul în care ipocrizia şi sfidarea au ajuns politica de stat la nivelul Guvernului. Mateescu nu este afectat de cursa internă din PNL, ci mai degrabă de soarta țării.

În ultimul timp, cel ce se doreşte şeful absolut atât al Guvernului, al Parlamentului şi chiar al ţării, domnul Florin Cîţu, duce o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru conducerea PNL încât uită că avem o pandemie medicală şi o ţară ce trebuie gestionate dincolo de jocurile interne politice„, a declarat senatorul AUR, Sorin Mateescu.

În declarația susținută, Mateescu a amintit și de Școala de Vară a tineretului liberal, care a avut loc în stațiunea Venus, unde și-au anunțat prezența președintele în funcție Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu. Doar Orban a participat, Cîțu fiind prezent, în compania ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu, în Vama Veche.

Dovada ipocrizei domnului Cîţu este dată şi de faptul că în acest week-end nu a avut bunul-simţ să participe la şcoala de vară a tineretului liberal, dar a fost la o cafea de relaxare la Vama Veche sfidând tocmai pe cei care fac munca de campanie electorală a liderilor liberali„, a punctat Mateescu.

În final, Mateescu s-a adresat senatorilor liberali: dacă liderul vostru guvernamental îşi sfidează propriile organizaţii de tineret, atunci nu vă întrebaţi că în viitorul apropiat va fi sfida o ţară întreagă, inclusiv şi pe voi?

Comentarii


%d blogeri au apreciat: