23 / 06 / 2021


Sediul Partidului Neamului Românesc a fost spart după vizita delegației de parlamentari din România ~ InfoPrut

Sediul Partidului Neamului Românesc din Bor, Serbia, a fost vandalizat după ce delegația Alianței pentru Unirea Românilor a vizitat regiunea….

De redactia , in Magazin , at 08/03/2021

Sediul Partidului Neamului Românesc din Bor, Serbia, a fost vandalizat după ce delegația Alianței pentru Unirea Românilor a vizitat regiunea.

„În loc să fie o zi de bucurie că ne-au vizitat frații din România, noi am observat că azi noapte cineva ne-a spart geamul la birou. Stăm în această clădire de 12 ani și niciodată nu s-a întâmplat să avem vreo problemă. Sper că asta nu este un semnal transmis cu ocazia venirii oaspeților din România, din Parlamentul României, și a vrut să arate ceva prin acest gest barbar”, a declarat președintele Partidului Neamului Românesc, Predrag Balașevici.
Acesta spune că va face apel către toate instituțiile din Serbia și din România să condamne acest gest și va cere Poliției să-i găsească pe cei vinovați.
„Asta este atitudinea statului sârb față de noi! De la atâtea lovituri trebuie să izbucnească ceva! Din fericire pentru noi, este doar o fereastră! Serbia 2021 – o țară cu nevoi speciale!”, a comentat evenimentul un român timocean.
O delegație formată din zece parlamentari ai Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) s-a aflat în aceste zile în Serbia, unde au făcut o vizită de documentare în Valea Timocului. Aceștia au fost primiți la biroul Partidului Neamului Românesc din Bor, unde a avut loc și o conferință de presă.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: