27 / 07 / 2021


Sectorul 5 din București se va înfrăți cu un sector din Chișinău

O delegație a reprezentanților sectorului 5 din București, în frunte cu primarul Cristian Popescu Piedone, a întreprins astăzi o vizită…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 22/06/2021

O delegație a reprezentanților sectorului 5 din București, în frunte cu primarul Cristian Popescu Piedone, a întreprins astăzi o vizită de lucru la Primăria municipiului Chișinău  în contextul stabilirii relațiilor de înfrățire și colaborare cu sectorul Râșcani al acestui oraș. 
Astfel, Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5 al municipiului București, a declarat că acordarea unui ajutor bazat pe implementarea de proiecte, aplicații cu titlu gratuit (gestionarea parcărilor publice, cartografierea orașului), precum și schimbul de experiență este o reală plăcere pentru partea română.
Potrivit edilului sectorului 5 din București, semnarea acordului de înfrățire cu sectorul Râșcani va aduce doar beneficii locuitorilor din Chișinău.
La rândul său, Ion Ceban, primarul de Chișinău, a mulțumit colegilor din București pentru ca au dat curs inițiativei de a consolida relațiile de prietenie, care vin să confirme acordurile de colaborare încheiate cu alte sectoare din municipiul București. Totodată, acesta a menționat că municipiul Chișinău are nevoie de experiența și expertiza colegilor din București, pentru soluționarea problemelor pe diverse domenii, în special pentru implementarea proiectelor privind parcările publice.
Pe durata aflării la Chișinău, în perioada 21-23 iunie, curent delegația din București va efectua vizite la diverse obiective din oraș, inclusiv cele realizate cu suportul României. De asemenea, părțile vor avea discuții pe marginea proiectelor care urmează a fi realizate în colaborare.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: