18 / 06 / 2024


Secretarul general al NATO, conferință în fața studenților de la USM: În Uniunea Europeană este locul fiecăruia dintre voi ~ InfoPrut

By redactia , in Opinii , at 27/10/2023

Aflat într-o vizită la Chișinău, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a susținut o lecție de diplomație și pledoarie pentru integrarea R. Moldova la Uniunea Europeană în fața studenților și profesorilor Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative.
Oficialul NATO a subliniat, în discursul său, că Alianța Atlanticului de Nord susține și respectă statutul de neutralitate al R. Moldova și a dat asigurări că, în prezent, nu există amenințări militare la adresa R. Moldova.
„Drumul spre aderare nu va fi ușor, dar R. Moldova nu trebuie să rateze această șansă. În UE este locul fiecăruia dintre voi”, a punctat secretarul general adjunct al NATO.
Secretarul general adjunct al NATO le-a vorbit studenților despre importanța lor în acest parcurs, menționând că tânără generație este deja europeană. La final, oficialul a răspuns la întrebările studenților FRIȘPA și a încheiat cu un mesaj de încurajare pentru studenții Universității de Stat din Moldova.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *