20 / 09 / 2021


Sebastian Suciu: AUR se opune scindării societății pe motive sanitare

Coaliția de Guvernare anunță noi măsuri de protecție care, de fapt, urmăresc condiționarea libertății de mișcare a românilor de prezentarea…

De redactia , in Flux de Știri , at 26/07/2021 Etichete: , , , , ,

Coaliția de Guvernare anunță noi măsuri de protecție care, de fapt, urmăresc condiționarea libertății de mișcare a românilor de prezentarea unei dovezi de vaccinare. Alianța pentru Unirea Românilor se opune scindării societății pe motive sanitare, a subliniat deputatul AUR Sebastian Suciu.

Mai mult decât atât, aceste măsuri aberante pot afecta grav agenții economici din România, care au fost oricum loviți de către restricțiile din timpul pandemiei.

Deputatul a precizat că formațiunea politică din care face parte a lucrat timp de mai mult luni la elaborarea unui proiect de lege care sancționează orice fel de discriminare pe motiv de vaccinare.

Inițiativa, care între timp a fost depusă la Senat, prevede sancțiuni cu amendă de la 3000 lei la 30.000 lei, dacă discriminarea vizează o persoană, respectiv cu amendă de la 5000 lei la 100.000 lei, dacă discriminarea vizează o categorie sau un grup de persoane, a precizat Sebastian Suciu.

Comentarii


%d blogeri au apreciat: