22 / 01 / 2022


se pregătește fraudarea în favoarea PNL și PMP. Mă bazez pe patriotismul președinților de secții – CURIERUL ROMÂNESC

George Simion, liderul partidului AUR, a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că se pregătește fraudarea alegerilor prin…

De redactia , in Opinii , at 02/12/2020

George Simion, liderul partidului AUR, a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că se pregătește fraudarea alegerilor prin acordarea de puncte în favoarea PNL și PMP. Această fraudare ar viza voturi ce ar reveni partidului AUR și care ar trebui să se mulțumească cu 7-10% deși se află cu mult mai sus în intenția de vot:

„Ne-au venit informații că se pregătește o fraudă enormă prin transferarea voturilor de la AUR către PNL și PMP.

Fac apel la toți patrioții, la oamenii cinstiți din serviciile de informații să nu admită nici un abuz, să nu admită umflarea scorurilor electorale, este voința poporului și instituțiile statului sunt plătite din banii noștri.

Rugăm toți președinții de secții de votare să fie imparțiali, așa cum le cere legea.

Avem 10 000 de reprezentanți în secțiile de votare, pe lângă ei avem 500 de simpatizanți ai partidului AUR reprezintă alte formațiuni politice. Nu vom admite nici o fraudă, orice tentativă va fi direcționată și la DNA și DIICOT.

Nici un vot AUR nu trebuie să ajungă în contul altor partide. Vom documenta fiecare abuz. Nu intrați în închisoare pentru poftele lor sau parlamentul lor.

Opinia publică este dezinformată: am fost cotați la 7%. Suntem cu mult mai sus decât sondajele de opinie mincinoase, sunt cu mult peste 10% și avem susținere mari și în Basarabia și Diaspora.

Scorul AUR la aceste alegeri va fi unul istoric” a declarat George Simion.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: