25 / 09 / 2023


Se poartă și la case mai mari: Trump vrea să distribuie masiv un vaccin anti-Covid până în ziua alegerilor | .News

Donald Trump sursa: wikipedia commons Autoritățile americane din Sănătate au cerut statelor să pregătească distribuția pe scară largă a unui…

De redactia , in Actualitate , at 03/09/2020

Donald Trump sursa: wikipedia commons
Autoritățile americane din Sănătate au cerut statelor să pregătească distribuția pe scară largă a unui vaccin împotriva coronavirusului până la începutul lunii noiembrie, înainte de alegerile prezidențiale, potrivit documentelor obținute de mai multe ziare americane, citează AFP.
Centrele americane pentru prevenirea și controlul bolilor (CDC) „cer urgent” ca statele să facă ceea ce este necesar pentru ca centrele de distribuție pentru un viitor vaccin să poată fi „pe deplin operaționale până la 1 noiembrie 2020”, a scris directorul Robert Redfield, într-o scrisoare citată de Wall Street Journal și trimisă statelor săptămâna trecută.
Un document, publicat de New York Times și trimis oficialilor locali din domeniul sănătății în aceeași zi cu scrisoarea șefului CDC, prezintă trei scenarii în funcție de progresul unui „vaccin A” și al unui „vaccin B”. . Acestea par să corespundă vaccinurilor dezvoltate de Pfizer și Moderna, potrivit cotidianului american. Statele Unite au precomandat milioane de doze de la aceste companii.
Președintele Donald Trump, candidat la realegere în 3 noiembrie, a declarat săptămâna trecută că Statele Unite vor avea un vaccin „anul acesta”.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: