24 / 06 / 2021


Se moare o singură dată. Voi ne omorâți în fiecare zi!!! – CRITICII.RO

Restricțiile, chipurile împotriva combaterii pandemiei de Covid, nu sunt aberante, ci de-a dreptul imbecile. Cel puțin închiderea magazinelor la ora…

De redactia , in Opinii , at 10/04/2021

Restricțiile, chipurile împotriva combaterii pandemiei de Covid, nu sunt aberante, ci de-a dreptul imbecile. Cel puțin închiderea magazinelor la ora 18, este de domeniul spitalelor de nebuni. Că este o măsură stupida nu o spun doar eu, dar nu există niciun argument logic sau statistic care să o susțină. Lumea este nevoita să își facă cumpărăturile în intervalul orar stabilit de către acești șobolani de pădure care se cred invincibili. S-au mai crezut invincibili și alții și nu le-a ieșit prea bine. Nu mai vorbesc despre cozile interminabile care se formează în cadrul benzinariilor, singurul loc de unde românii se pot aproviziona seara.
Sigur că trebuie să se respecte anumite reguli, sigur că trebuie să existe un număr controlat de oameni care să intre în magazin, sigur că pentru moment să poarte și măști, dar lăsați-le deschise atât timp cât considera patronii respectivi. Veți vedea că nu va creste numărul de persoane infectate. Acest număr va crește dacă veți continua cu aberația închiderii magazinelor la ora 18.
Renunțați la carantinarile aberante ale localităților care nu produc niciun rezultat. Lăsați oamenii să circule în aer liber oriunde își doresc , nu ne mai obligați să purtăm masca în aer liber, cine dorește fiind liber să o facă. Domnul Tataru spunea că masca o poartă doar cei bolnavi, celor sănătoși le face mai mult rău. Și atunci? Ne putem îmbolnăvi de alte boli odată cu purtarea aberantă a măștii. Sigur că trebuie purtată în transportul în comun, în spatii închise aglomerate, în locuri care reprezintă focare de infecții , dar nu în aer liber.
Nu ne mai țineți în case, intre 4 pereți. Nu faceți decât să ne îmbolnăviți, atât fizic, cât și psihic. Copiii nu se mai dezvoltă normal, vor deveni niste sociopati, depresia va atinge cote inimaginabile.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: