19 / 01 / 2022


Se inaugurează încă un supermarket Lidl la Brăila

* acesta este situat pe Calea Călărașilor, va avea 20 de angajați, o suprafață de vânzare de 1.300 mp, iar…

De redactia , in Actualitate , at 16/12/2020

* acesta este situat pe Calea Călărașilor, va avea 20 de angajați, o suprafață de vânzare de 1.300 mp, iar clienții au la dispoziție o parcare cu 90 de locuri, unde va exista și o stație de încărcare a automobilelor electrice

La Brăila se va mai deschide un supermarket, începând de mâine, joi, 17 decembrie. Este vorba despre un magazin Lidl, al treilea din municipiu, după cele din Vidin, respectiv Bariera Călărașilor. Noul supermarket este situat pe Calea Călărașilor, nr. 333A, are o suprafață de vânzare de peste 1.300 metri pătrați, iar clienții vor avea la dispoziție o parcare cu 90 de locuri. Parcarea dispune de o stație pentru încărcarea autovehiculelor electrice, la care pot fi alimentate simultan două mașini. În noul magazin Lidl de la Brăila vor lucra 20 de angajați.
Tot joi, vor mai fi inaugurate magazine Lidl și în orașele Alba Iulia și Focșani.  ”Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noile unități Lidl din cele trei orașe (Brăila, Alba Iulia și Focșani n.n.) dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice”, informează reprezentanții Lidl, prin intermediul unui comunicat de presă.
Totodată, Lidl dă asigurări că ia toate măsurile necesare pentru protejarea clienților, în contextul actualei pandemii, făcând apel la toți cei care trec pragul magazinelor să respecte regulile existente. ”Pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităților, Lidl face o serie de recomandări pentru clienți, publicate atât online, cât și în incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandări se numără plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere și păstrarea distanței recomandate față de alte persoane. Pentru a-i ajuta pe clienții care stau la coadă să păstreze distanța recomandată față de cei din jurul lor, și în noile magazine Lidl se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat. În același timp, pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, Lidl face apel la solidaritatea clienților pentru a respecta la rândul lor atât recomandările autorităților, cât și măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor”, se precizează în același comunicat.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: