02 / 08 / 2021


Scene care au scandalizat milioane de oameni – un curier Glovo de 50 de ani, atacat, bătut crunt și jefuit de scuterul cu care câștiga câțiva bănuți pentru copii VIDEO

O scenă de violență fără precedent care a fost filmată la Napoli de o persoană care se afla la geamul…

De redactia , in Internațional , at 05/01/2021

O scenă de violență fără precedent care a fost filmată la Napoli de o persoană care se afla la geamul uneia dintre clădirile din zonă.

Cercul se strânge în jurul presupușilor autori ai atacului asupra unui curier, care a avut loc noaptea trecută în Napoli.

Scuterul victimei a fost găsit în fața casei suspectului, iar patru persoane sunt acum auditate la secția de poliție.
Doi dintre ei, ambii minori, au fost arestați pentru tâlhărie calificată: șase dintre ei au bătut victima, amenințând-o și cu un pistol și un cuțit pentru a o forța să le dea scuterul.

Anchetatorii reconstituie dinamica a ceea ce s-a întâmplat prin examinarea imaginilor de pe camerele de supraveghere.
Gianni Lanciano, în vârstă de 50 de ani, tată a doi băieți, șomer de șase ani, in prezent curier de livrări pentru a aduce câțiva euro acasă, conducea scuterul pentru a face niște livrări, când a fost abordat de un grup de șase persoane, toate cu fețele acoperite, care l-au bătut mai întâi și apoi l-au forțat să le dea vehiculul.
A încercat să se opună, a țipat, dar totul a fost inutil.
O scenă de violență fără precedent care a fost filmată de o persoană care se afla la geamul uneia dintre clădirile din zonă. Filmul a fost apoi lansat de consilierul regional din Campania, Francesco Emilio Borrelli (Europa Verde), iar în câteva ore a devenit viral.
O violență oarbă care a declanșat indignarea unanimă, dar a declanșat și o cursă de solidaritate pentru victimă, cu strângerea de fonduri pentru a-i permite lui Gianni Lanciano să cumpere un alt scuter.
Bani care au venit din toată Italia: fundașul lui Lazio, Mohamed Fares, nu s-a gândit de două ori și a donat 2.500 de euro.
Gestul a fost urmat de 10 de italieni care au donat la rândul lor banii victimei atacului barbar.

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: