15 / 06 / 2021


Scandal lângă Poliţia Oradea: O femeie a fost smucită de un poliţist, protestatari anti-mască au apărat-o. Atât ea, cât și apărătorul ei trebuiau să fie… în carantină! (VIDEO)

O filmare realizată vineri seară în care un poliţist orădean apare smucind-o pe o femeie, în zona staţiei de tramvai de…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 03/04/2021

O filmare realizată vineri seară în care un poliţist orădean apare smucind-o pe o femeie, în zona staţiei de tramvai de lângă sediul Poliţiei Municipiului Oradea, se distribuie pe reţelele de socializare, mai multe persoane acuzând agentul că s-ar fi purtat abuziv.

În video apar şi protestatari anti-mască şi anti-restricţii care i-au luat apărarea femeii şi l-au invitat pe poliţist la protestul din Piaţa Unirii. Totul a început după ce femeia ar fi pus sticle pe linia de tramvai… 

Smucită spre sediu

Videoclipul de circa un minut arată cum poliţistul şi femeia au o discuţie aprinsă în staţia de tramvai de pe Calea Aradului. Nu se aude, în schimb, ce-şi spun cei doi, iar la un moment dat se vede cum agentul o apucă pe femeie de braţ şi o smuceşte, ducând-o spre sediul Poliţiei Oradea, aflat la câţiva zeci de metri distanţă.

Cei care au filmat scena se aflau într-un tramvai oprit. Văzând că poliţistul o bruschează, aceştia au ieşit cerându-i agentului să o lase în pace. Urmează câteva discuţii între cele două părţi, iar poliţistul le spune că femeia ar fi pus obiecte sub tramvai şi că acesta ar fi putut deraia din cauza asta.

Totodată, poliţistul îi atrage atenţia unui dintre bărbaţii care au sărit din tramvai să poarte masca, iar acesta a refuzat, spunând că „e protest”. Ba mai mult, bărbatul îl invită pe poliţist la manifestarea de la ora 20 din Piaţa Unirii. 

După ce filmul a fost publicat pe unele conturi de Facebook, au apărut reacţii în care poliţistul este acuzat pentru comportamentul său. 

Ar fi pus sticle pe linia de tramvai

BIHOREANUL a cerut detalii despre întregul incident de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor şi a aflat că povestea este mai complicată şi implică mai multe încălcări ale legii.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: