19 / 01 / 2022


Scandal la Primăria Capitalei între Nicușor Dan și consilierii PSD | .News

Sedinta PMB / sursa: facebook Disputa dintre primar și consilierii PSD a pornit după refuzul acestora de a participa online…

De redactia , in Actualitate , at 21/12/2020

Sedinta PMB / sursa: facebook
Disputa dintre primar și consilierii PSD a pornit după refuzul acestora de a participa online la ședință, din motive sanitare. 
Primarul general a convocat ședința cu participarea online a consilierilor, din sala de grup a fiecărui partid, pentru a evita aglomerarea sălii de ședințe a Consiliului Municipal.
Ședința Consiliului General al Municipiului București, în care ar trebui validați viceprimarii Capitalei, a fost suspendată pentru o oră după ce consilierii PSD au refuzat să părăsească sala și s-au certat cu primarul general, Nicușor Dan.
Consilierii PSD, în frunte cu Auerilan Bădulescu au refuzat să participe online și au intrat în sală.
 „Faptul că dumneavoastră nu vă doriți prezența cu respectarea regulilor de distanțare, doar pentru faptul că vă irită prezența noastră aici, dumneavoastră excedeți cadrului legal. O dispoziție de convocare este un instrument, dar asta nu înseamnă că dumneavoastră puteți să evacuați sala fără motiv. Să ne indicați care este articolul în baza căruia să impuneți o astfel de măsură”, a transmis liderul consilierilor PSD.
Nicușo Dan le-a cerut acestora să se poarte responsabil și a cerut suspendarea ședinței până la evacuarea consilierilor.
„Haideți să ne purtăm responsabil. Haideți să începem acest mandat în mod responsabil și colegial. Am făcut în baza codului adminstrativ o convocare în care am prevăzut că fiecare din grupurile politice va participa la această ședință în sala grupului rezervat. Această convocare trebuie să o respectați. Doar în momentul votului sunteți așteptați să veniți să votați secert. Asta este modalitatea de ședință pe care vă rog să o respectați”, a spus primarul general.
Ședința a fost suspendată pentru o oră.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: