27 / 07 / 2021


Scandal între PNL și USR la Bragadiru înainte de alegerile din 27 iunie

Distribuie acest articol! Scandal între PNL și USR la Bragadiru. USR amenință că va depune o plângere penală în legătură…

De redactia , in Opinii , at 22/06/2021

Distribuie acest articol!
Scandal între PNL și USR la Bragadiru. USR amenință că va depune o plângere penală în legătură cu organizarea a trei dintre secţiile de votare.
Reprezentanții USR au reclamat abuzuri la Bragadiru, unde USR nu poate avea reprezentanţi în secţiile de votare, deşi este partid parlamentar. Reprezentanţii formaţiunii anunţă că intenţionează să depună şi o plângere penală în legătură cu organizarea a trei intre secţiile de votare, transmite news.ro.
USR PLUS Bragadiru reclamă, luni seară, decizia ”abuzivă a preşedinţilor secţiilor de votare prin care atât USR, ca partid parlamentar, cât şi Alianţei «Împreună pentru Bragadiru» li s-a refuzat dreptul de a avea reprezentanţi în secţiile de votare la alegerile locale parţiale din 27 iunie”.
Formaţiunea anunţă, de asemenea, că intenţionează să depună plângere penală împotriva Primăriei Bragadiru şi a membrilor Biroului Electoral Judeţean cu privire la organizarea a trei dintre secţiile de votare.

Distribuie acest articol!

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: