22 / 09 / 2021


Savanții Nebuni care au pus stăpânire pe COVID și pe Cosmos

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 03/08/2021

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

De la începutul acestei pandemii, autoritățile politice s-au ascuns în spatele oamenilor de știință, invocând „adevărurile infailibile și irefutabile” pe care aceștia le debitează fără oprire.

„Așa funcționează știința”, a tăiat Anthony Fauci orice critică, după ce un ziarist a îndrăznit să îl întrebe timid de ce la început a susținut că măștile sunt inutile, pentru ca apoi să susțină obligativitatea lor, ba chiar purtarea a câte două, trei, una peste alta. 

În luna care a trecut de la acest răspuns aiuritor, americanii au dat jos măștile, pentru a le pune din nou. Inclusiv vaccinații. Pentru că un alt adevăr „științific” s-a prăbușit între timp: vaccinurile mântuitoare nu îi protejează nici pe vaccinați, nici pe cei din jur. 

COVID-19 este mai puțin o boală și mai mult o ideologie. Acest lucru a devenit limpede din primele săptămâni de la înregistrarea primelor cazuri, când liderii globalismului au salutat pandemia ca pe o „oportunitate de a schimba lumea”.

De la Klaus Schwab, Antonio Guterres sau Prințul Charles la Emmanuel Macron, Angela Merkel și Joe Biden și până la Bill Gates, George Soros și Papa Francisc, toți și-au frecat palmele că virusul este instrumentul politic perfect pentru instaurarea unei Noi Ordini Mondiale printr-o Mare Resetare, după o Distrugere Apocaliptică a Lumii Vechi („Build Back Better”).

Politizarea evidentă și agresivă a pandemiei nu le-a creat indivizilor din pomelnicul de mai sus nici un scrupul de a se plasa în  fruntea campaniei de promovare a măsurilor anti-COVID, în special vaccinarea cvasi-forțată. 

Fără să clipească, ei invocă aceeași Știință pe care o terfelesc și o vopsesc politic, dar pe care oamenii de rând, plebea, nici măcar nu trebuie să cuteze a o pune la îndoială.

Există și cazuri – tot mai dese – când alți oameni de știință contrazic „adevărurile irefutabile” ale lui Fauci et Co., invocând adevăruri, studii și descoperiri cel puțin la fel de valabile. Atunci, ei sunt tratați ca „negaționiști” sau „conspiraționiști” și sunt supuși epurării mediatice și sociale, cu complicitatea presei de partid și de stat.

Cu alte cuvinte, când este contrazisă,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: