27 / 01 / 2022


Sărbători mai fericite pentru oamenii nevoiași, datorită implicării părintelui Sergiu Aga ~ InfoPrut

Cu ajutorul financiar și material al organizației „SMHO” din Olanda și a oamenilor cu suflet bun din Republica Moldova, părintele…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 07/01/2021

Cu ajutorul financiar și material al organizației „SMHO” din Olanda și a oamenilor cu suflet bun din Republica Moldova, părintele Sergiu Aga din Orhei a reușit să aducă un strop de fericire de sărbători celor care aveau mare nevoie.

„Ei și după căcum ne-a sugerat un confrate de-al nostru, noi românii, continuăm a ne ocupa cu FILANTROPIA. E sănătos și aducător de roade duhovnicești! Mulțumim organizației „SMHO” din Olanda pentru bunuri și Svetlanei, fostă elevă a Gimnaziului „Doina și Ion Aldea-Teodorovici” pentru produse alimentare”, a scris părintele pe Facebook.
Părintele Sergiu a împărtășit cu internauții poze cu chipurile fericite ale oamenilor, de la copii până la bătrâni, bucuroși de darurile primite și atenția oferită.
Părintele Paroh Sergiu Aga a început, în septembrie 2020, lucrările de construcție la Biserica „Sf. Cuv. Vasile de la Poiana Mărului” din Orhei și la Centrul Social Filantropia. Acesta apela la ajutorul financiar al credincioșilor pentru a termina la timp centrul social, unde plănuia ca la iarnă să le ofere găzduire persoanelor fără adăpost.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: