16 / 01 / 2022


Sandra Bullock spune că a crezut că o să moară din cauza stresului: „Vanitatea m-a ajutat să scap”

Actrița americană Sandra Bullock a relatat în timpul unui interviu acordat săptămâna aceasta că situațiile stresante de care s-a lovit…

De Octavian Marius , in Flux de Știri Magazin , at 03/12/2021

Actrița americană Sandra Bullock a relatat în timpul unui interviu acordat săptămâna aceasta că situațiile stresante de care s-a lovit în mod repetat și-au pus amprenta asupra corpului ei și au făcut-o să creadă că va muri, relatează Insider.

Actrița a apărut în ultimul episod al podcastului „Red Table Talk” găzduit de Jada Pinkett Smith, soția actorului american Will Smith, difuzat miercuri pe Facebook Watch.

Bullock, câștigătoare a unui premiu Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal pentru filmul The Blind Side (2009), a dezvăluit în timpul interviului acordat lui Jada Pinkett Smith că a folosit terapie de desensibilizare și retratare prin miscări oculare (EMDR) după ce un fan obsedat i-a intrat prin efracție în locuință în 2014 în timp ce ea se afla înăuntru.

Actrița a declarat că „nu a mai fost aceeași” după incidentul care a traumatizat-o și că a suferit de „anxietate extremă”.

„După ce am terminat [terapia EMDR] mi-am dat seama că adesea m-am înconjurat de persoane și situații care nu erau sigure și că m-am pus singură în poziția respectivă”, a spus Sandra Bullock.

„Vanitatea m-a ajutat să scap. Mă uitam la corpul meu și mă gândeam ‘o să cedeze’. Nu răspundea bine la ce se întâmpa”, a relatat actrița, adăugând că a fost afectată de mai multe situații stresante care s-au succedat rapid.

Sandra Bullock are doi copii adoptați

Ea a povestit că totul a început când fiul ei, Louis, a suferit de o criză tonico-clonică generalizată atât de gravă încât a crezut că a murit.

„Două zile mai târziu mi-am aranjat părul, am mers la Premiile Oscar. Câteva zile mai târziu am fost mușcată de un păianjen veninos.

 » sursa: hotnews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: