26 / 02 / 2024


Să nu ne facem griji – Ciolacu ne asigură că România va dubla capacitatea de tranzit pentru cerealele din Ucraina – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 27/10/2023

Marcel Ciolacu a declarat că România va dubla, până la sfârşitul anului, capacitatea de tranzit pentru cerealele din Ucraina, de la două milioane de tone lunar la patru milioane.

Iată ce a spus acesta: „Am reuşit împreună să găsim o formulă agreată în comun prin care să facilităm atât tranzitul cerealelor cât şi să protejăm piaţa românească şi interesele fermierilor români. De altfel, în cadrul şedinţei comune am reiterat angajamentul de a dubla capacitatea de tranzit de la 2 milioane de tone lunar la 4 milioane până la sfârşitul anului. Şi vom face acest lucru pentru că vom continua să investim în infrastructura portului Constanţa, a porturilor dunărene, dar şi în drumuri sau calea ferată.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii