19 / 06 / 2021


S-a dat în spectacol, iar asta l-a costat. Bărbat reținut după i-a înjurat și îmbrâncit pe oamenii legii – BotosaniNews.ro

Un bărbat de 45 de ani, din municipiul Suceava, a fost reținut de polițiști după ce a ascultat muzică la…

De redactia , in Actualitate , at 22/02/2021

Un bărbat de 45 de ani, din municipiul Suceava, a fost reținut de polițiști după ce a ascultat muzică la maxim în toiul nopții, i-a jignit și înjurat pe oamenii legii, și chiar i-a îmbrâncit. Totul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. O patrulă mixtă formată dintr-un agent de poliție și un subofițer jandarm au fost chemați de o vecină după ce de la bărbatul respectiv din apartament se auzea muzică la intensitate maximă.
Greu, dar într-un final, bărbatul a răspuns la ușă, iar când a dat nas în nas cu oamenii legii a început să devină agitat, i-a jignit și înjurat, a ieșit pe casa scării, iar aceștia l-au încătușat și l-au dus la secție. 
Acolo, individul  a proferat din nou cuvinte jignitoare și amenințări ridicându-se de pe scaun iar în momentul în care subofițerul jandarm a încercat să îl liniștească a fost împins de către acesta. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore pentru ultraj.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: