20 / 09 / 2021


S-a circulat haotic pe A2 în weekend. Șofer amendat pentru că mergea pe banda de urgență: Nu mă deranjează o amendă, nu le plătesc

Nicio vacanță fără aglomerație. După ce s-au înghesuit pe plaje, turiștii care au fost în weekend la mare abia au…

De redactia , in Actualitate , at 26/07/2021

Nicio vacanță fără aglomerație. După ce s-au înghesuit pe plaje, turiștii care au fost în weekend la mare abia au avut loc unii de alții pe drumul de întoarcere către case. S-au format blocaje la stația de taxare de la Fetești, iar cei care și-au pierdut răbdarea au intrat, ilegal, pe banda de urgență a autostrăzii.

Polițiștii au supravegheat din elicopter traficul de pe autostrada Soarelui. Șoferii teribiliști care circulau pe banda de urgență au fost surprinși din aer în timp ce încălcau legea și au fost opriți imediat de polițiști.
Polițist: Ați circulat pe banda de urgență. De asemenea, nu ați purtat centurile de siguranță, nici dumneavoastră nici pasagerul din dreapta. Ușile larg deschise la mașină și bagajul din portbagaj dat jos bucată cu bucata, vă rog.
Chiar dacă a fost oprit pentru că a mers pe banda de urgență, șoferul spune că va încălca legea și cu următoarea ocazie pentru că amenzile oricum nu le plătește.

-Data viitoare, dacă o să mă grăbesc, o s-o iau iar pe bandă de urgență. Mă grăbeam.
-Dacă toți șoferii ar merge pe banda de urgență, nu ar mai fi bandă de urgență pentru ambulanțe.
-Așa este, aveți dreptate, am greșit, îmi asum.
-O să plătiți amenda?
-Nu o plătesc, sincer, am vreo 700-800 de milioane, nu mă deranjează o amendă.
-Pentru ce?
-Pentru viteză, pentru mai multe.
-Nu le plătești deloc?
-Niciodată, ce poate să-mi ia?
Nu a fost singurul sofer indisciplinat.
Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliției Române: Au fost depistați conducători auto care au circulat pe banda de urgență, au fost filmați din elicopterul Inspectoratului General al Aviației României. Acele imagini au ajuns aici în centrul de comandă unde au și fost opriți șoferii și au fost sancționați contraventional. Acest centru mobil de comandă asigură fluxul informațional între echipajele care acționează astăzi pe A2.
Șoferii au fost testați și pentru consumul de alcool și droguri. Oamenii legii au fost ajutati și de un câine polițist.
Acțiunea polițiștilor va continua și în zilele următoare. Doar în acest weekend, peste 50 de politiști au fost în teren să se asigure că toți șoferii respectă toate regulile de circulație pe drumul spre mare.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: