19 / 01 / 2022


Rusia va rata Jocurile Olimpice de la Tokyo după interdicția în urma acuzațiilor de dopaj | .News

Cercurile olimpice (sursa foto: Geograph) Cel mai înalt tribunal al sportului a interzis joi Rusiei să participe la competiții sportive…

De redactia , in Actualitate , at 17/12/2020

Cercurile olimpice (sursa foto: Geograph)
Cel mai înalt tribunal al sportului a interzis joi Rusiei să participe la competiții sportive internaționale timp de doi ani, inclusiv la Jocurile Olimpice de la Tokyo, scrie The Moscow Times.
Hotărârea Curții de Arbitraj pentru Sport (CAS) a înjumătățit interdicția de patru ani pentru dopajul sistematic impusă de Agenția Mondială Antidoping (WADA).
Conform deciziei de referință care exclude, de asemenea, țara de la Jocurile de iarnă de la Beijing din 2022, rușilor li se va mai permite să concureze, dar numai ca neutri.
Verdictul CAS a urmat unei audieri de patru zile de arbitraj între WADA și Agenția Rusă Antidoping (RUSADA) într-o locație secretă luna trecută.
Confruntarea, în fața a trei judecători CAS, a avut loc în urma deciziei WADA de anul trecut de a declara RUSADA neconformă după ce organismul rus a fost acuzat că a manipulat datele de testare a drogurilor.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: