17 / 04 / 2024


Românii visează la asemenea sporuri – Liftierul și cofetarul din Parlament primesc 600 lei pe lună spor pentru condiții periculoase – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 27/10/2023

Salariile și sporurile din Parlament rămân neatinse de marea reformă a lui Ciolacu. Românii trebuie să strângă cureaua pentru ca bugetul de stat să suporte sporurile nesimțite din Parlament.

La Camera Deputaților se dă un spor care ajunge și la 3.000 lei pe lună pentru secretarul instituției. Majoritatea sporurilor sunt între 1.000 și 1.500 de lei pe lună. Liftierul și cofetaruul primesc 600 lei pe lună spor pentru condiții periculoase/.

La Secretariatul General al Guvernului, veniturile raportate la 30 septembrie 2023 arată sporuri pentru condiții vătămătoare luate de directori ce ajung până la 2.400 de lei pe lună.

La primăria sectorului 5, la 30 septembrie 2023, directorul și secretarul sectorului ridicau un spor de aproape 2.000 lei pe lună.

Bugetarii primesc bani în plus pentru izolare, suprasolicitare neuropsihică, condiții vătămătoare şi alte 47 de motive

Bugetarii au multe sporuri, unii le merită, precum cei din sănătate sau apărare, poate și unii profesori, dar în cazul altora reprezintă un semn de întrebare. Cel mai cunoscut spor este cel pentru „condiții vătămătoare” de 15% pe care îl iau toți angajații din ministere sau instituții finanțate integral de stat, de exemplu. Se consideră că ar merita acel spor deoarece pe clăridi ar fi unele antene și le-ar fi afectată sănătatea.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii