17 / 04 / 2024


Românii sunt în alertă – Ursula von der Leyen vrea să interzică grătarele – Trebuie să diminuăm emisiile cu efect de seră – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 22/11/2023

Uniunea Europenă vrea să ne pună pe slăbit, așa că s-a gândit să ne oblige să nu mai consumam carne în cantități peste medie, medie impusă de ei bineînțeles . Motivul este nevoia de a diminua emisiile cu efect de seră. Un alt pretext este diminuarea riscului bolilor asociate cu o dietă prepondernt carnivoră

Astfel, până în 2050, consumul mediu anual pe cap de român ar putea scădea de la 65 de kg de kilograme de carne la 12 .

Prima lege data în acest sens, este cea a grătarelor : legea prevede faptul că românii pot face grătar doar în locurile special amenajate pentru asta .

Dacă te gândești într-un Weekend să dai focul unui grătar în propria ta curte sau să îți serbezi aniversare în stil românesc, ai putea primi o amendă de 5.000 de lei .


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii