15 / 06 / 2024


România și R. Moldova vor să combată contrabanda împreună

By redactia , in Actualitate Internațional , at 03/11/2023

O campanie anticontrabandă cu mesajul „Legea e bună” a fost lansată recent în Republica Moldova și România. 
Aceasta este derulată în parteneriat de Autoritatea Vamală Română, Poliția de Frontieră Română, Poliția Română, Serviciul Vamal al Republicii Moldova, Poliția de Frontieră a Republicii Moldova, Serviciul Fiscal de Stat al Republicii Moldova și Asociația pentru Combaterea Traficului Ilicit ACTIV, cu sprijinul JTI.
Prin intermediul campaniei respective, autoritățile din România și R. Moldova își doresc să crească gradul de conștientizare al efectelor negative asociate cu acest fenomen.
„Compania „Legea e bună” urmărește creșterea gradului de conștientizare a efectelor negative ale contrabandei cu țigarete: alimentarea crimei organizate, prejudicierea bugetului statului, stoparea dezvoltării economice a localităților de frontieră”, a anunțat Poliția de Frontieră a R. Moldova.
Campania se va desfășura simultan pe ambele maluri ale Prutului, mesajul fiind promovat pe panotaj stradal la București și în regiunile de frontieră din sudul și estul României, dar și la Chișinău și în raioanele din Republica Moldova cele mai afectate de comerțul ilicit.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *