15 / 06 / 2024


„România Mea”, expoziție de fotografie inaugurată la Chișinău de Ziua Națională a României ~ InfoPrut

By redactia , in Actualitate Internațional , at 01/12/2023

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei a fost inaugurată expoziția de fotografie „România Mea”, semnată de fotograful Ovidiu Pop din Oradea. Galeria cuprinde 31 de fotografii și va fi deschisă publicului până în data de 15 decembrie, notează Radio Chișinău.
„Expoziția aduce publicului de la Chișinău România în toate straiele de sărbătoare. Fotografiile reprezintă monumente istorice și naturale, stări, iar portretele relevă trăsături vorbitoare ale generațiilor care lasă drept moștenire cultura și identitatea românească”, a subliniat fotograful pentru sursa citată.
Potrivit lui, expoziția este una itinerantă. A fost expusă prima dată în Minsk, Bruxelles, Singapore, în câteva orașe din China, iar anul acesta a fost și în Ucraina. Multe dintre fotografii au fost premiate cu zeci de medalii la diferite concursuri internaționale.
Ovidiu Pop face fotografie din 1991. Participă la diferite concursuri de talie mondială ca membru al juriului, dar și ca participant. Până în prezent, a obținut peste 2300 de premii, dintre care 641 de medalii de aur în 91 de state.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *