13 / 07 / 2024


„România în sărbătoare”, o experiență unică, unde arta și patriotismul se contopesc într-un spectacol captivant pe scena Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 01/12/2023

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” vă invită să vă alăturați unei experiențe artistice remarcabile la evenimentul special intitulat „România în sărbătoare”, o seară dedicată tradiției, muzicii românești autentice și frumuseții dansului.

Într-un cadru plin de rafinament și emoție, soliștii excepționali ai teatrului vor împărtăși cu publicul lor compoziții de neuitat, iar orchestra, corul și baletul se vor uni într-o simfonie fascinantă, creând un tablou sonor și vizual ce captează spiritul autentic al muzicii românești și eleganța dansului.

În această seară festivă, Teatrul aduce pe scenă soliști remarcabili, acompaniați de orchestră, cor și balet, sub bagheta iscusită a maestrului Alexandru Ilie, o seară memorabilă în care toți cei prezenți vor fi transportați într-o călătorie sonoră și vizuală ce celebrează autenticitatea muzicii românești și eleganța dansului.

Maestrul Alexandru Ilie va fi farul muzical al serii, ghidând artiștii cu pricepere și pasiune într-o călătorie a simțurilor ce traversează epoci și genuri muzicale. De la arii de operetă și musical până la dansuri tradiționale românești, fiecare moment va fi o îmbinare armonioasă a artei și culturii.

„România în sărbătoare” nu este doar un spectacol, ci o invitație pentru a celebra împreună identitatea și frumusețea țării noastre, o ocazie de a simți pulsul vibrant al tradițiilor, de a călători în timp prin muzică și dans.

Line-up-ul Concertului dedicat Zilei Naționale îi aduce în scenă pe:

Soprane: Bianca Ionescu-Ballo, Doina Scripcaru, Tina Munteanu, Rodica Ștefan, Gabriela Daha, Ligia Dună, Amelia Antoniu, Daniela Bucșan, Mioara Manea Arvunescu

Mezzo-soprane: Raluca Ciocă, Cristina Trandafir

Tenori: Alfredo Pascu, Daniel Madia, George Vîrban, Andrei Pleșca, Mihai Urzicana

Baritoni: Stefan Popov, Marius Mitrofan, Cătălin Petrescu

Bași: Orest Pîslariu-Ranghilof, Florin Ganea

Invitați speciali: Valențiu Grigorescu- Solist pian și Antonio Nicholas Piculeață- Solist vioară

Actor: Valentino Tiron

Prezentatori: Oana Rusu și Victor Bucur

Descoperiți magia tradiției și frumusețea artei la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, într-o seară specială dedicată Zilei Naționale a României.

Nu ratați șansa de a vă alătura acestei simfonii fascinante, unde tradiția întâlnește contemporaneitatea într-un spectacol memorabil și sărbătoriți Ziua Națională într-un mod cu totul deosebit, în inima artei și culturii românești, un eveniment de neuitat pentru întreaga familie și o modalitate minunată de a marca Ziua Națională într-un mod cu totul deosebit.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *