17 / 04 / 2024


România are al doilea cel mai frumos Târg de Crăciun din Europa după Budapesta

By redactia , in Internațional , at 16/12/2023

După o săptămână de vot online, platforma europeană de promovare turistică a anunțat, joi seara, rezultatele clasamentului pentru Best Christmas Market 2024.

Cu un record absolut, cu aproape 600.000 de voturi strânse din 168 de țări din lume, competiția a adunat la start 20 de orașe europene, dintre care unele cu o lungă tradiție în organizarea târgurilor de Crăciun, cum ar fi Praga, Viena, Bruges, Bruxelles, Budapesta, Londra, Madeira sau Metz.
Pentru a doua oară pe podiumul european și aflat la a treia participare în această prestigioasă competiție, Târgul de Crăciun Craiova a devenit o destinație magică pentru turiști de pretutindeni, cu atât mai mult cu cât numărul voturilor obținute, anul acesta, a înregistrat o creștere spectaculoasă.
Astfel, Craiova a primit 60.404 de voturi, dintre care 48,32% au venit din afara României, în principal din:
Marea Britanie (26%),
SUA (18%),
Germania (12%),
Franța (9%) și
Țările de Jos (8,4%).
Potrivit comunicatului oficial al organizației European Best Destinations, Craiova este cea mai votată destinaţie din România, de la crearea acestei competiţii.
Este una dintre destinaţiile cu cea mai mare creştere a numărului de vizitatori, în situația în care competiția din acest an a durat mai puțin (8 zile), iar numărul voturilor strânse per total a fost un record absolut, pagina de votare fiind distribuită de peste 335.000 de ori, pe reţelele sociale.
“Craiova, mai mult ca niciodată, a arătat lumii întregi calitatea ofertei sale, întărită anul acesta cu noi atracții, o identitate și mai puternică, devenind un brand puternic de turism în România și în Europa și o destinație magică de Crăciun și, fiind, totodată, piața care găzduiește cel mai frumos brad de Crăciun din Europa.
📈Creșterea voturilor pentru Craiova și progresul acesteia către cele mai bune locuri în acest clasament european este una spectaculoasă, iar cifrele vorbesc de la sine”, se menționează în comunicatul transmis de European Best Destinations.

Hotelierii, agențiile de turism și toate companiile sau instituțiile care lucrează în domeniul turismului din Craiova au dreptul să utilizeze, începând de astăzi, oficial logo-ul

„European Best Christmas Market – Craiova 2024” pe toate comunicările, site-urile, fotografiile sau imaginile difuzate/distribuite.
👉Vezi clasamentul aici: https://www.europeanbestdestinations.com/christmas-markets/
„Pentru a doua oară pe podiumul european şi aflat la a treia participare în această prestigioasă competiţie, Târgul de Crăciun de la Craiova a devenit o destinaţie magică pentru turişti de pretutindeni, cu atât mai mult cu cât numărul voturilor obţinute anul acesta a înregistrat o creştere spectaculoasă. Astfel, Craiova a primit 60.404 de voturi, dintre care 48,32% au venit din afara României, în principal din Marea Britanie (26%), SUA (18%), Germania (12%), Franţa (9%) şi Ţările de Jos (8,4%)”, se precizează în comunicatul Primăriei Craiova.
Conform comunicatului oficial al organizaţiei European Best Destinations, Craiova este cea mai votată destinaţie din România de la crearea acestei competiţii. Este una dintre destinaţiile cu cea mai mare creştere a numărului de vizitatori, în situaţia în care competiţia din acest an a durat mai puţin (8 zile) iar numărul voturilor strânse per total a fost un record absolut, pagina de votare fiind distribuită de peste 335.000 de ori pe reţelele sociale.
„Craiova, mai mult ca niciodată, a arătat lumii întregi calitatea ofertei sale, întărită anul acesta cu noi atracţii, o identitate şi mai puternică, devenind un brand puternic de turism în România şi în Europa şi o destinaţie magică de Crăciun şi fiind, totodată, piaţa care găzduieşte cel mai frumos brad de Crăciun din Europa. Creşterea voturilor pentru Craiova şi progresul acesteia către cele mai bune locuri în acest clasament european sunt spectaculoase iar cifrele vorbesc de la sine”, se subliniază în comunicatul transmis de European Best Destinations.

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *