22 / 01 / 2022


România a primit 10 000 doze, Franța 1 000 000. Lucian Bode spune că e moment istoric

România a primit doar 10 000 de doze de vaccin. Franța a primit peste 1 000 000. Lucian Bode ne…

De redactia , in Actualitate , at 28/12/2020

România a primit doar 10 000 de doze de vaccin. Franța a primit peste 1 000 000. Lucian Bode ne spune că avem parte de un moment istoric.

Să îl credem pe cuvânt?

„Moment istoric în lupta împotriva Coronavirusului: Primele zece mii de doze de vaccin anti-Covid au intrat astăzi în țară prin Vama Nădlac!

Sărbătoarea Crăciunului vine cu o veste extraordinară în lupta pe care o ducem împotriva Coronavirusului.

Primele doze de vaccin anti-Covid au intrat astăzi în România, transportul acestora fiind asigurat cu o utilitară frigorifică – însoțită de mașini de poliție.

Vaccinul este produs de Pfizer din Belgia și a ajuns aproape concomitent în toate țările UE, marcând unitatea și egalitatea acestora în lupta cu pandemia.

Și în România vaccinarea va începe duminică, 27 decembrie, proces ce va avea loc concomitent în toate țările membre ale Uniunii Europene.

Acest prin lot “simbolic” de doar zece mii de doze de vaccin va fi folosit pentru imunizarea medicilor și personalului de terapie intensivă din spitalele Covid.

Am convingerea că acesta este primul pas prin care treptat ne vom reîntoarce la o viață normală. Sper din tot sufletul ca acest lucru să se întâmple cât mai repede.

Până atunci însă recomand prudență, atenție și bineînțeles respectarea strictă a măsurilor de prevenire și protecție”.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: