22 / 09 / 2021


Români nevaccinați, suntem majoritari: BOICOTAȚI MALL-URILE, BOICOTAȚI SUPERMARKET-URILE – Av. Gheorghe Piperea la mitingul pentru LIBERTATE. FOTO/VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 25/07/2021

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Românii din toată țara se adună sâmbătă, 24 iulie, în Piața Universității din București, de la ora 16:00, pentru a spune NU dictaturii înstăpânite sub pretextul pandemiei, NU segregării sociale prin pașapoarte de vaccinare și NU obligativității vaccinării.

Manifestarea pentru Libertate de la București se înscrie în cadrul mai larg al unei mișcări mondiale de protest. Numai în Franța, o țară vizată de unul dintre cele mai draconice regimuri ale tiraniei covidiene – de la care iau lumină figuranți precum Ioana MihăilăDan Barna și Raed Arafat, dornici să preia „modelul” și în România -, se va protesta în nu mai puțin de 175 de orașe, după ce săptămâna trecută ieșiseră deja sute de mii de oameni în stradă.  

ACTUALIZARE 19:45 Protestatarii Stării de Libertate pleacă din Piața Universității în marș spre Piața Victoriei: 

ACTUALIZARE 19:10 Mihai Făgădaru, Mihai Tociu, Cristian Terheș și invitații vorbesc la Starea de Libertate:

Mihai Făgădaru: Adevărata libertate este în duh. În Piața asta s-a murit pentru Libertate!

„Adevărata libertate este în duh. Noi trebuie să luptăm pe toate aceste planuri – și social, și moral -, pe toate planurile existenței umane, dar adevărata libertate este cea în duh. Vă pun o întrebare: dacă părintele Adrian Făgețeanu, părintele Arsenie Papacioc, părintele Iustin Pârvu ar fi trăit, ar fi tăcut? Ei ar fi fost aici. Dacă ne-am hrănit din binecuvântările lor, atunci și noi suntem obligați către mărturisire. E clar că timpurile sunt grele și ne îndreptăm către o dictatură demonică. Nu e vorba doar despre viața noastră. Mântuitorul spune să nu ne temem de cei care ucid trupul, ci de aceia care ucid sufletul. Preoții sunt datori să ghideze spiritual sufletele oamenilor. Cei mai mulți o fac, dar în această privință s-au găsit vreo trei ierarhi să spună că vaccinarea trebuie să fie obligatorie. Este o mare problemă. Nu știu în ce duh au vorbit, poate din frică, poate din obediență, poate din prostie, dar au greșit! (…)

Despre preoții care îndeamnă către vaccin: din moment ce nu aveți competență,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: