26 / 11 / 2022


Robert Mălai devine noul Director Tehnic al SafeFleet

SafeFleet, unul din cei mai importanți jucători pe piața de monitorizare a flotei auto din România, l-a numit pe Robert…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri , at 12/10/2021

SafeFleet, unul din cei mai importanți jucători pe piața de monitorizare a flotei auto din România, l-a numit pe Robert Mălai în funcția de Director Tehnic. Robert va coordona echipa de Software Development formată din 15 specialiști.

Robert Mălai are o experiență de peste 20 de ani în industria IT, perioadă în care a coordonat cu succes numeroase proiecte și echipe din zona tech. Anterior SafeFleet, Robert a ocupat pozițiile de Senior Technical Manager în cadrul 3Pillar Global și Software Project Manager la Continental Automotive România.

Suntem bucuroși să îl avem în echipă pe Robert Mălai, vasta sa experiență în domeniul tehnologiei este un atuu în consolidarea poziției SafeFleet pe o piață extrem de competitivă. Împreună cu Robert și restul echipei vom continua să inovăm, să aducem plus valoare în sectorul telematicii”, a declarat Claudiu Suma, CEO SafeFleet.

Alături de echipa de ingineri software, Robert Mălai va conduce procesele de dezvoltare a soluțiilor SafeFleet, de la planificare, execuție, metode și metrici. Compania are în prezent mai multe poziții deschise în cadrul diviziei de Software Development, Robert având o implicare directă în construirea și motivarea actualilor și viitorilor specialiști software care vor face parte din echipa sa.

Noul rol reprezintă o oportunitate să îmi valorific experiența cumulată într-un colectiv în care pot avea un impact major. Industria de mobilitate cunoaște în prezent o dezvoltare accelerată, bazată pe inovație, iar SafeFleet este printre pionerii în această direcție. Alături de echipa tehnică și de managament, ne propunem să punem România pe harta mobilității globale”, a declarat Robert Mălai, Director Tehnic SafeFleet.

Printre proiectele aflate în prezent în desfășurare în cadrul diviziei conduse de Robert Mălai se regăsesc actualizarea soluției de management a flotelor – SafeFleet portal,

 » sursa:ziuadevest.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: