23 / 06 / 2021


Revoltele închisorii din Ecuador provocate de bande rivale lasă 62 de morți

QUITO, Ecuador – Șaizeci și doi deținuți au murit în revolte în închisorile din trei orașe din Ecuador ca urmare…

De redactia , in Internațional , at 25/02/2021

QUITO, Ecuador – Șaizeci și doi deținuți au murit în revolte în închisorile din trei orașe din Ecuador ca urmare a luptelor dintre bandele rivale și a unei tentative de evadare, au declarat autoritățile.

Directorul închisorilor, Edmundo Moncayo, a declarat într-o conferință de presă că 800 de organe de poliție au ajutat la recâștigarea controlului în interiorul centrelor de detenție. Sute de ofițeri din unități tactice fuseseră dislocate de când au izbucnit ciocnirile luni noapte.

Moncayo a mai spus că două grupuri încearcă să câștige „lupta pentru supremație din cadrul centrelor de detenție” și că ciocnirile au fost precipitate de o căutare a armelor efectuată luni de polițiști.

Fotografiile și videoclipurile de pe rețelele de socializare arată presupușii deținuți decapitați și dezmembrați în mijlocul unor bălți de sânge.

Revoltele mortale din închisori s-au întâmplat relativ frecvent în ultimii ani în Ecuador, țară a căror închisori au fost proiectate pentru aproximativ 27000 de deținuți, dar găzduiesc in jur de 38000.

Președintele Lenín Moreno a scris pe Twitter că a ordonat Ministerului Apărării „să exercite un control strict al armelor, munițiilor și explozivilor în perimetrul exterior al închisorilor” ca urmare a revoltelor din această săptămână.

Sursa: https://www.nbcnews.com

Manchester City, cu un pas în sferturi după 2-0 cu M’Gladbach. Trupa lui Guardiola are 19 victorii consecutiveîn sferturile UEFA Champions League, este favorită la calificare Manchester City după 2-0 cu Borussia Monchengladbach, în meciul tur disputat la Budapesta, dar considerat pe teren propriu pentru echipa din Bundesliga.  19 victorii la rând are Manchester City în acest moment După ce Sterling a reclamat în fără succes acordarea unui penalty în urma unui duel cu Bensebaini,
EXCLUSIV FOTO: Cum arată bugetul pe 2021. Ministerul Sănătății pierde 11%. La Educație avem un plus de 1%Surse parlamentare au transmis 60m.ro planul pentru Bugetul pentru 2021 și sumele acordate ministerelor din Guvernul condus de Florin Cîțu,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: