16 / 10 / 2021


„Revolta prostituatelor”: O româncă a scris o carte tulburătoare despre experienţa sa în peste 40 de bordeluri din Spania

O româncă care a fost vândută în tinereţe de un proxenet român şi a lucrat în peste 40 de bordeluri…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 23/09/2021

O româncă care a fost vândută în tinereţe de un proxenet român şi a lucrat în peste 40 de bordeluri din Spania a devenit activistă împotriva traficului de persoane şi a scris o carte despre experienţa sa ca prostituată.

Amelia Ţigănuş, originară din Galaţi, este subiectul unui interviu publicat, marţi, de cel mai cunoscut ziar din Spania, El Pais, în care povestește despre copilăria sa, cum a ajuns în Spania și despre cât de greu i-a fost să iasă din sistem.

„Un strigăt de ajutor”

Cartea ei, „Revolta prostituatelor”, este descrisă de jurnalişti ca fiind o „relatare a maltratării ei, o lecţie și un strigăt de ajutor”.

Aceasta le-a povestit jurnaliştilor că a fost maltratată de mama ei în copilărie. „Acum ţinem legătura şi ne înţelegem, dar asta doar pentru că suntem departe una de cealaltă. Lupt pentru a-mi ierta mama şi îmi doresc ca şi ea să mă ierte”, a răspuns Amelia Ţigănuş.

Ea a spus apoi că a fost vândută de un proxenet român unui alt peşte din Spania pentru suma de 300 de euro, după care a lucrat în peste 40 de bordeluri, în toate regiunile Spaniei. „Nu adunam niciun ban. Tot ce câştigam investeam în machiaj, rochii, cocaină și alcool. Eram închisă în propria mea lume, într-o închisoare cu gratii invizibile”, a mai spus femeia.

(Sursa foto: Facebook)

Activistă după 12 ani

Ea a povestit şi că a călătorit în atâtea locuri pentru că proxeneţii trebuiau să schimbe „marfa” regulat pentru a nu-i plictisi pe clienţi, iar ea încerca să fie cât mai atrăgătoare pentru a deveni favorita bărbaților bogați.

Deşi şi-a dorit de multe ori să iasă din sistem,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: