22 / 09 / 2021


Revoltă anti-restricții la Londra: Peste 50 de parlamentari britanici se opun paşapoartelor COVID

Distribuie acest articol! Mulți parlamentari conservatori sunt „îngroziți” de propunerile de introducere a pașapoartelor obligatorii. Ei spun că va crea…

De redactia , in Internațional , at 01/08/2021

Distribuie acest articol!
Mulți parlamentari conservatori sunt „îngroziți” de propunerile de introducere a pașapoartelor obligatorii. Ei spun că va crea o „societate din două clase” și intenționează să blocheze planurile. Peste 50 de deputați conservatori sunt pregătiți să voteze împotriva planului de pașapoarte de vaccin „greșit” al guvernului și au declarat că sunt „îngroziți” de posibilele limite ale libertăților individuale, transmite Daily Mail.
Boris Johnson a anunțat că vor fi necesare certificate care să dovedească vaccinarea dublă pentru a intra în cluburile de noapte și, eventual, în alte locuri și universități de la sfârșitul lunii septembrie.
Însă mulți conservatori sunt pregătiți să se răzvrătească împotriva propunerilor „complet inutile, birocratice și irealizabile”, cu până la 50 de deputați care amenință să voteze împotriva lor dacă merg la vot.
În ciuda amplorii uriașe a revoltei, există semne că va fi inutil, întrucât forța de muncă a indicat că este puțin probabil să se opună propunerilor dacă acestea includ o prevedere pentru teste care trebuie utilizate, precum și statutul vaccinului.
Aceasta vine după ce guvernul a fost acuzat că a introdus pașapoarte prin FURT, după ce aplicația NHS a fost actualizată cu opțiunile „interne” și „de călătorie” pentru ca britanicii să-și demonstreze statutul de vaccinare.
S-a constatat că guvernul a semnat un contract de 12 luni cu o companie pentru furnizarea tehnologiei pașaportului Covid. Contractul cu Entrust ridică îngrijorări cu privire la cât timp britanicii vor fi obligați să aibă permisul pe telefoanele lor.
Ministrul de externe, Dominic Raab, a declarat că este o „politică inteligentă” pentru companii să insiste că angajații sunt vaccinaţi cu ambele doze înainte de a se putea întoarce la birouri.
Un deputat conservator senior a declarat că există „obiecție aproape universală” în partid la planuri, deputatul din South Thanet, Craig Mackinlay,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: